Een geslaagd kinderfeestje bij Het Lamoen

kinderfeestjes | kosten en reserveren | schoolreisjes


Jarig zijn is bijna het leukste dat er is. Taart, cadeautjes, trakteren op school, maar natuurlijk mag een feest met vrienden en vriendinnen niet ontbreken. Voor een tof feest staat bij pony-recreatie Het Lamoen alles klaar om jullie een super leuke middag te bezorgen!


Kinderfeestjes

Wat gaan we doen?

We beginnen met een spannende huifkartocht onder begeleiding van een koetsier waar je zelf ook het paard mag besturen. Daarna maken we twee groepen. De ene groep gaat pony rijden of voltige doen op het paard, de andere groep gaat pannenkoeken bakken. Daarna wisselen de groepen. Aan het eind van de middag krijgt de feestneus nog een cadeautje en krijgen alle kinderen een kleurplaat zodat jullie een leuke herinnering hebt aan dit feest.

Wanneer kun je komen?

Van 1 maart tot 1 november kun je iedere woensdag- en zaterdagmiddag van 15.00- 17.00 uur bij ons terecht voor je feest. Vooraf reserveren is wel noodzakelijk.

Meer mogelijkheden

Voorafgaand aan het normale programma is het mogelijk om het spel “levend ganzenbord” te spelen. Het programma begint dan om 14.00 uur. Omdat je voor dit spel goed moet kunnen lezen is het geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Van je ouders wordt verwacht dat ze jullie begeleiden tijdens het spel.

Het is ook mogelijk om patatjes te eten. Jullie gaan dan geen pannenkoeken bakken maar een pony poetsen, terwijl de andere groep kinderen aan het ponyrijden is.

Om 17.00 uur krijgt iedereen patat met een frikandel of kroket naar keuze en limonade.


Kosten en reservering

Je kunt reserveren voor een supergezellig kinderfeestje door even te bellen of een e-mail te sturen.

In week 28 zijn we gesloten. Tevens is het niet mogelijk om een kinderfeetsje in te plannen in week 29 t/m 35 i.v.m het ponykamp. Ons programma is dan helemaal vol. Vanaf week 36 zijn er weer mogelijkheden voor een kinderfeestje.

 

Kosten kinderfeestje

Per kind € 14. min. 8 kinderen , max. 12 kinderen (ouders gratis, incl. kopje koffie/thee)
Levend ganzenbordspel € 1,-- extra per kind
Patatjes eten €3.50   per kind (en ouders)

U kunt bij ons contant betalen of pinnen. Of van te voren overmaken op bankrekeningnummer: NL 20 RABO 0139996788.


Schoolreisjes

Voor schoolklassen maken we op maat gemaakte programma's afhankelijk van leeftijd en budget. Bel of mail ons om de vele mogelijkheden te bespreken.