Ponykampen voor bijzondere kinderen

 

Heb je een geestelijke of lichamelijke beperking? Dan ben je bij ons van harte welkom! In de mei- en herfstvakanties organiseren we speciale ponykampen voor bijzondere kinderen. Binnen alle leuke activiteiten bieden we duidelijkheid en structuur. Ook onze schaapskooi is gestructureerd ingericht, zo is er bijvoorbeeld voor alles een vaste plek.

Van te voren wordt er een duidelijke dagindeling gemaakt, door onze begeleiders die jaren ervaring hebben op onze zorgboerderij. Deze dagindeling wordt een paar dagen voor het kamp naar iedereen per e-mail verstuurd. Zodat je weet wat er gaat gebeuren.

We vinden het een uitdaging om er speciaal voor jou een fantastisch kamp van te maken! Onze doelstelling is dat iedereen zich goed en veilig voelt bij ons. Daarom werken wij met kleine groepen en voor de bijzondere kampen hanteren we een maximum van negen kinderen per groep.

Als je nog niet eerder bij ons bent geweest vinden we het fijn als je voor het ponykamp een keer met je (pleeg) ouders/ verzorgers bij ons langs komt om kennis te maken. We kunnen jou dan ook het terrein, de pony's en jullie slaapplaats laten zien. 

kampnummer kalenderweek periode prijs

 

Datum volgt nog.

 

          

€310,00