Nieuwsberichten

Hierbij nog even een herinnering: volgende week zijn we van 4 t/m 9 juli gesloten. Alle paarden en pony's hebben dan een week vakantie. Wij gaan alle stallen schoonmaken, schilderen en in de olie zetten. Ook wordt de hele zadelkamer schoon gemaakt en alle spullen die daar in liggen.

Als je het leuk vindt om ons te komen helpen dan mag dat.

We werken van maandag t/m donderdag van 9.00-16.00 uur. Klusjes die er gedaan kunnen worden zijn : zadels en hoofdstellen invetten, borstels schoonmaken, dekjes wassen, muren witten, hout in de olie zetten, uitmesten. Als je komt helpen is het verstandig om oude kleren aan te doen die vies mogen worden. Je mag ook alleen een middag komen ( bv. woensdagmiddag). Wel willen we graag weten hoeveel kinderen er komen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we genoeg te eten te drinken hebben voor iedereen, want dat hoef je niet zelf mee te nemen! Dus, stuur even een e-mail als je van plan bent om te komen helpen en geef daarin aan wanneer je komt.

Op vrijdagmorgen 8 juli willen we de pony's en paarden weer ophalen uit de wei. Ook hier hebben we hulp bij nodig.

Van 11 juli tot en met 26 augustus zijn er ponykampen. Dat betekend dat je alleen op zaterdag kan rijden.

 

Wil je op een zaterdag graag komen rijden, stuur dan de vrijdag ervoor voor 12 uur een e-mail om je op te geven. Je kunt ook aan het begin van de vakantie voor alle zaterdagen doorgeven wanneer je wilt komen rijden. Omdat het rooster maken voor zaterdag in de zomervakantie een hele klus is, is het niet mogelijk om je in te plannen als je op vrijdag na 12 uur hebt opgegeven. Je krijgt op vrijdagavond een e-mail terug over de lestijden. Het maakt daarbij niet uit in welke les of op welke dag je nu rijdt.

 

Tot 16 augustus kun je doorgeven of je na de zomervakantie in een andere les wilt rijden. Op maandag 29 augustus beginnen de reguliere lessen weer.

--

 


YouTube

Het Lamoen heeft een eigen YouTube kanaal. Mocht je het leuk vinden om ons te volgen, abonneer je dan op ons kanaal.

Het Lamoen